Engbrydeparken

Vore lejligheder har enten altan eller fransk altan. Enkelte stuelejligheder har etableret have, de øvrige har mulighed for det. Lejlighederne er udstyret med el- eller gaskomfur, bredbånd og bøgeparket i alle opholdsrum. Køleskab skal du selv medbringe. Der er 2 kælderrum til hvert lejemål. Alle trapper er betontrapper.

Engbrydeparken består af 176 lejligheder, hvor mange i de seneste år har fået nyt køkken og/eller badeværelse efter eget valg, dette er der fortsat mulighed for at få ved henvendelse til Administrationskontoret som er beliggende på Vestergårdsvej 10. Der hører et beboerlokale til Engbrydeparken, som kan lejes til arrangementer. Dog må disse arrangementer kun foregå i tidsrummet 8 - 21.

På Glentevej er der et butikscenter med købmand, Thai takeaway, sandwichbar, frisør og pizzeria. Rundt i Engbrydeparken ligger nye velindrettede legepladser, ligesom de moderne indrettede vaskerier ligger i tæt tilknytning til de enkelte lejligheder.

Skulle der opstå problemer i lejligheden, skal du dog rette henvendelse til Administrationskontoret på tlf. 43 96 90 83.

Glostrup Ejendomsselskab har en gæstebolig der kan lejes ved henvendelse til Administrationskontoret.